hıdırellez 4
Develi Belediyesi’nin katkılarıyla Yukarı Develi Mahallesinde düzenlenen ve gelenekselleşen Hıdırellez Şenliklerine yine Yukarı Develi Mahallesinde yapılacak Engelsiz Yaşam Merkezi’nin temel atma töreni eklenerek çifte mutluluk yaşandı.
Şenlikler AK Parti Grup Başkanvekili ve Ekonomi Eski Bakanı Mustafa ELiTAŞ, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Sami DEDEOĞLU, İsmail TAMER ve İsmail Emrah KARAYEL, Kaymakamımız Murat DURU, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh BÜYÜKKILIÇ, Develi Belediye Başkanı Mehmet CABBAR, Develi Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat ÖZER, Kurum Amirleri, siyasi parti başkanlarının yanı sıra İstanbul ve Ankara'da yaşayan Develili hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
hıdırellez 5
Programa ev sahipliği yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet CABBAR'ın yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından milletvekilierimiz birer konuşma gerçekleştirdiler. Daha sonra  Engelsiz Yaşam Merkezinin temelinin atılması için butona basıldı. 
hıdırellez 3
Şenliklere katılan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak Hıdırellez Şenliklerinin ve temeli atılan Engelsiz Yaşam Merkezinin Develi'ye hayırlar getirmesini dilediğini belirterek "Bugün burada yoğun rüzgara rağmen yoğun bir katılım yaşanıyor. Bu insanlar uzun yollar kat ederek bir çok şehirden Develimize gelerek burada toplandı. Çünkü Develi için yapılan güzel işlerin temelinde birlik ve beraberliğin olması yarınlarımız için umut vermektedir. Bu nedenle buraya kadar gelerek bizlere eşlik eden tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi iletiyorum" diye konuştu.   
hıdırellez
AK Parti Kayseri Milletvekillerinin konuşmalarının ardından Develi Belediyesinin etli pilav ikramıyla devam eden Hıdırellez Şenliklerinde ayrıca çocuklar için eğlenceli etkinliklerin yanı sıra İstanbul’da faaliyet yürüten Develi ve Yöresi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan CEBECİ "Develi’de İz Bırakanlar” kitabını imzaladı. 

Etkinlik Takvimi

October 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31