H E ELEMEGI SERGI ACILISI

Develi İlçe Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören kursiyerlerin kurs süresince gerçekleştirmiş oldukları çalışmaları içeren sergi 9 Mayıs Çarşamba günü ilçe protokolünün gerçekleştirdiği açılış töreniyle ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Açılışa İlçe Kaymakamı Murat Duru, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak ve diğer saçkın davetliler katıldı. Kursiyerlerin binbir emek ve gayret göstererek hazırlamış oldukları el emeği göz nuru ürünleri hayranlıkla inceleyen protokol yapılan çalışmalar hakkında hakkında da bilgiler aldı. Dikiş-nakış, ebru, model uçak, ahşap boyama gibi farklı farklı kurslarda eğitim gören kursiyerler emeklerini sergilemiş olmanın memnuniyetini yaşarken ilçe protokolünü de bilgilendirmeyi ihmal etmediler.

H E ELEMEGI SERGI 1

Sergilenen ürünlerin ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildiğini belirten Ticaret Odası Başkanı Mustafa Maşlak "Hanım kardeşlerimizin gerek çalışma hayatlarında gerekse ev işlerinde göstermiş oldukları başarıları zaten biliyorduk. Şimdi burada açılışını yaptığımız sergi ile birbirinden farklı alanlarda da el becerilerinin olduğunu ve gayet profesyonel şekilde çalışmalar gerçekleştirdiklerini görmüş olduk. Umarım kendilerini göstermiş oldukları bu sergi sayesinde yeni bir hobi ya da yeni bir meşgale olmaktan öte daha profesyonel anlamda bu ürünleri değerlendirerek ülke ve ev ekonomilerine yeni bir kaynak oluştururlar. Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum."  

H E ELEMEGI SERGIH E ELEMEGI SERGI 3

El işlerinin ve işlemelerin satışının da yapılacağı sergi 11 Mayıs Cuma Gününe kadar Halk Eğitim Merkezinde sergilenmeye devam edecek.

H E ELEMEGI SERGI 2

Etkinlik Takvimi

March 2024
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31