büyükkılıç özel eğitim açılış

10 yıldır İlçemizde hizmet veren ve odamızın üyesi olan Büyükkılıç Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin yeni hizmet binası açılışı ve engelliler günü etkinliği gerçekleştirildi.

Üyelerimizden Yunus Büyükkılıç'ın girişimi olan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin yeni binası için tertip edilen açılış programına katılımın yoğun olduğu gözlenirken Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Maşlak ve Yönetim kurulu üyeleri de programa iştirak etiiler.

büyükkılıç özel eğitim açılış 1

 

Develi Kaymakamı Murat Duru, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe protokolü, engelli aileleri ve Develililerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış sayesinde tam kapsamlı bir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete açılmış oldu.

büyükkılıç özel eğitim açılış 3

Engellileri rehabilite edip topluma kazandırma adına Büyükkılıç Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin önemli bir görev üstlendiğini belirten Kaymakam Duru, yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerinde bulundu. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın konuşma yaptığı program sonunda Başkan Mustafa Maşlak Engelliler Haftası'nı kutlayarak yeni binasına taşınan Büyükkılıç Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin ilçemiz için hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Tarih boyunca engellilere verilen öneme değinen Mustafa Maşlak "Ceddimiz engelli vatandaşlarımızın rehabilite eidlerek topluma kazandırılması tarih boyunca çeşitli vakıf ve dernekler vasıtasıyla çalışmalar yapmıştır. Kayseri bu konuda Gevher Nesibe Şifahanesi ile dünyaya örnek olmuş bir il iken Develi'nin de yıllardır bu konuda çalışmalar yapan bir ilçe olması sevindiricidir. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu merkezle ihtiyaç sahibi olan daha çok insanımıza ulaşılabilecektir. Bu vesileyle bu güzel hizmeti Develimize kazandıran Yunus Büyükkılıç ve eğitimcilerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

büyükkılıç özel eğitim açılış 2

"Yetenek Sizsiniz yarışması ile bütün Türkiye'nin yakından tanıdığı ve sevgisini kazandığı görme engelli ses sanatçısı Bilal Göregen’in konser verdiği program, engellilere yönelik aktivitelerle sona erdi.

büyükkılıç özel eğitim açılış 4

Etkinlik Takvimi

March 2024
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31